Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
NISSAN MICRA 1.5 dCi N-CONNECTAÁr: 4.347.000 Ft -
FORD FOCUS 1.6 TDCI TRENDÁr: 1.247.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 2.0 TDI 1.TULAJDÁr: 8.797.000 Ft -
RENAULT FLUENCE 1.5 dCi BUSINESSÁr: 3.547.000 Ft -
CITROEN C2Ár: 840.000 Ft -
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 150.000 Ft -
TOYOTA COROLLAÁr: 1.190.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
FIAT DUCATOÁr: 4.780.000 Ft -
PEUGEOT 107 1.0 JuniorÁr: 947.000 Ft -
BMW 530D TOURING AUTOMATAÁr: 1.100.000 Ft